Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Som liten husker jeg at det var stor stas da en selger fra Fjellanger-Widerøe kom på besøk hjemme for å tilby salg av flyfoto. Med et perspektiv fra lufta fikk vi se gården vår fra en helt ny vinkel.

Flyfotoet ble godt forstørret og hengt opp i stua på hedersplass. Etter hvert som åra gikk og gården forandret seg, ble det et kjært bilde fra barndommen

Rød traktor av type International og grønn VW boble sto på gårdsplassen da bildet ble tatt. Sauer gikk på beite utenfor det gamle fjøset som i dag er påbygd. Joda, flyfotoet vekker gamle minner.

Det går aldri av moten å ha gårds- og eiendomsbilder hengende på veggen. De er historiske dokumenter på hvordan det en gang var. Her finner du lenke til nasjonalbibliotekets samling av Fjellanger-Widerøes flyfoto.

Gårds- og eiendomsbilder med bruk av drone

Foto tatt fra luften er spesielt egnet til å gi en god oversikt over gårdens og eiendommens beliggenhet og bestanddeler. Både bygninger, dyr, utstyr, skog og mark kan gjerne være med for å gi et fint øyeblikksbilde.

Med bruk av drone kan man gjennomføre fotografering og filming på en effektiv og kostnadsmessig god måte.

Med litt planlegging kan man i større grad komponere bildet slik man ønsker. Og det er lett å tilpasse når på året man vil ha bildet fra – enten det være seg vinter, vår, sommer eller høst.

I billedvisningen under ser du noen eksempler på gårds- og eiendomsbilder tatt med droneblikk. Vi er behjelpelige med å produsere bildene på fotopapir i ønsket størrelse.

Sosiale media
Kontakt oss

951 22 668

post@droneblikk.no